Премини към основното съдържание

logo

В лесни стъпки лицето почисти,

НА ЖИВОТА НА МАКС СЕ НАСЛАДИ!

Класически проблем по време на юношеството – кожата, склонна към акне е трудна за избягване. За щастие, кожата се грижи сама за себе си и не е нужно това да става обект на фиксация. Това поне е хубаво! Изискват се само две допълнителни стъпки, с които да намалите несъвършенствата. Следвайте нашите насоки!

logo2
ритуал за почистване и грижа

Специално формулирана за кожа, склонна към акне. Нежни и ефективни формули, които не агресират уязвената кожа, а спомага за възвръщането на нейната красота.

Tube crème

Приятна

текстура

Check

Деликатен

аромат

Apaise

Действа срещу излишъка от себум

черни точки и пъпки

Emotion

Ребалансира

уязвената кожа

Заложете на добрия ритуал

1

Съчетаване на две

действия в ежедневнието

Нежно почистване/демакииране

Трудно е да избегнете кожата, склоннаа към акне, когато си тийнейджър!Когато пубертетът започне, кожата е обект на атака. Ето защо, необходимо е да се погрижим тя да се почиства всеки ден, сутрин и вечер, за да се отстранят замърсяванията. Всичко това, без да изсушаваме кожата.

 

Адаптирана грижа в ежедневието

Ребалансиране на кожата със специално разработени продукти за намаляване на излишния себум и несъвършенства, същевременно осигурявайки нужната за зравословния баланс хидратация.

2

ИЗБОР

на вашата програма

Нашите решения

ПЕНЕЩ СЕ ГЕЛ, ДЕМАКИИРАЩА МИЦЕЛАРНА ВОДА, АДАПТИРАНА ГРИЖА, С ИЗБОР ОТ ТЕКСТУРИ И РЕШЕНИЯ, В СЪОТВЕТСТВИЕ С ПРЕДПОЧИТАНИЯТА И НУЖДИТЕ ВИ. ОТКРИЙТЕ ВАШИТЕ!

 

ПОЧИСТВАНЕ
С ИЗПЛАКВАНЕ

PHYS-AC

Почистващ пенещ се гел

Купете
ДЕМАКИИРАНЕ
БЕЗ ИЗПЛАКВАНЕ

PHYS-AC

Почистваща мицеларна вода

Купете
ГРИЖА
GLOBAL

PHYS-AC

Пълна грижа срещу несъвършенства

Купете
ГРИЖА
HYDRA

PHYS-AC

Хидратиращ компенсиращ крем

Купете
3

ПРИЛАГАНЕ НА малките,

успокояващи жестове

Ръцете – винаги далеч от пъпките

Никога не стискайте пъпките. Защо? Защото те са истински гнезда на бактерии: когато ги стискате, вие освобождавате тези бактерии, а това само ще доведе до инфекцията на други пори. 

Внимавайте за неволно уязвяване на кожата – това също намалява риска от белези.

Използвайте лек грим!

Изправени сме пред запушени пори. За да избегнете излагането на кожата ви на повече бактерии, почиствайте четките си за грим веднъж седмично!

Добре защитена кожа

Склонната към акне кожа не обича слънцето. Стане ли въпрос за несъвършенства, твърде бързо забравяме, че трябва да предпазваме кожата си от слънцето: ние съветваме да използвате SPF 50+!

Балансирано хранене

Бисквити, шоколади, газирани напитки... определени храни с високо съдържание на захар имат тенденцията да увеличават секрецията на себум. Ако сте гладни, заложете на плод – богат на съдържание на вода и антиоксиданти, и с признати ползи за кожата.

Ние имаме отговор на ВСИЧКИТЕ ВИ ВЪПРОСИ

Слънцето полезно ли е за кожата, склонна към акне?

На пръв поглед, слънцето сякаш благоприятства състоянието на кожата, склонна към акне, като намалява несъвършенствата. Но бъдете нащрек за обратния ефект! Той обикновено се характеризира със силно повторно появяване на пъпки и черни точки. Затова съветваме да използвате слънцезащита, подходяща за този тип кожа, която ще я предпази от въздействието на слънцето.

Достатъчно ли е да почистваме само вечерта?

За съжаление, не. Кожата, склонна към акне, обикновено е много активна от гледна точка на производство на себум. Също така, дори и след качествен сън, порите са запушени и е важно да ги почистим. Това е и времето да нанесем специална грижа за третиране, която ще защити кожата от външни взаимодействия (замърсяване, грим) и ще я остави хидратирана през целия ден.